Litt bilder fra juletida

Vi har hatt en grei jul. Den tobente hadde en kraftig forkjølelse før jul og influensa i jul- hurra.

Prima har storkost seg, med flere som vil lufte ho, unger som vil leke og deilige sølepytter siden det regnet hele jula.

 photo jul13mont7_zps21cc2dea.jpg
En deilig jul, og det blir ikke jul uten haugsundsdessert, og et mindre pent tre:) Prima gliser lykkelig.
 photo jul13mon44_zps25926fd4.jpg
UNGER, kjempegøy sier Prima. Deilig med barnevennlig hund, dog må vi jobbe litt med entusiasmen og intensiteten på begge hold:)
 photo jul13mont2_zpsd399e94b.jpg
Mi fikk besøk, og Billy falt veldig for kråke leken- og Prima var ikke helt enig. Mye kråkelyder ble det hvertfall:)
 photo jul13mont3_zps844d4533.jpg
Det går bedre med pysen, så lenge jeg kan kontrollere det. Pys begynner også bli tøffere.
 photo jul13mont6_zpsb845e0e8.jpg
Det er så gøy å vasse, sprute og kose seg i gjørme og vann
 photo jul13mont5_zps73e87719.jpg
 photo jul13mont1_zpsf79418ad.jpg
Kråka vi fikk av Nina var en stor hit, en enda større hit var apen, den har veldig mye lyd, så plutselig må den bare trylles litt bort. Prima elsker den.

Ellers så merker jeg at jeg har fått en aktiv hund i hus. Ho har per nå ikke problemer med å være på turer på rundt timen. At vi kommer oss 1 km avgårde er underordnet. Hun bestemmer farten og hva vi gjør. Jeg har gitt opp sekk, ho er for tung og ho kommer seg de fleste steder selv.

Snart skal vi begynne på kurs- HJELP. Vi ligger dårlig ann. Hun kan sitt, dekk og vent. HER HJEMME. Jeg begynner også å shape inn lineføring, men det var sjedelig greier sa Prima. Holder med noen få ganger. Men nå tilbyr ho det frivillig. Jeg har også shapet labber i stekepanne, det gikk forbløffende greit. Så vi prøvde en krakk, ikke noe problem. Ho er veldig gøyal å jobbe med, og vil så gjerne.
Kjenner at det er litt intenst nå som det pøsregner konstant, og man ikke skal gå for mye turer med slike små. Hun er rimelig intens inne.
Så jeg gruegleder meg til kurs. Men det skal bli deilig å komme i gang igjen.

Ellers er mitt nyttårsforsett: HVIS VI IKKKE HAR DET GØY NÅR VI TRENER; så slutter vi!!!!!! Dette skal være gøy.

7 kommentarer til “Litt bilder fra juletida”

  1. Ser ut til at dere har hatt en fin men like våt jul som oss. Trodde rett og slett vi skulle regne og blåse bort. Det å gå tur i skogen var omtrent som å gå i en hengemyr. Håper på litt bedre vær for dere der hjemme. Var ganske så deilig å komme hjem til sol og varme igjen. Akkurat passe med 15 – 20 grader på dagtid. Tørt og godt å gå tur også, bordertroppen koser seg. Godt nytt år og lykke til på kurs.

  2. Så herlig hun virker, hører virkelig ut som en fantastisk hund:D Sånn kråke har Mali også – hun elsker den og får den til å lage kråkelyder HEEELE tida, mens hun kaster den rundt og tygger litt på den. Må legges høyt på en hylle innimellom, for at vi andre i huset ikke skal vi helt gærne:p

  3. Jeg kan se at Prima lever det gode hundeliv og hvis hun ligner på Guro er kurs øverst på lista over morsomme ting å gjøre.

  4. Så fine bilder og collager, med skikkelig koselig stemning! Hun ser veldig(!) stor ut, allerede?? Også, for å ikke glemme, flott nyttårsforsett. 😀 Godt nyttår til dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.