Kurskveld 2

En liten oppdatering, vi er 10 stk på gruppa, og en instruktør. Stor gruppe, stor variasjon i hva de forskjellige kan. Alderen er fra 5mnd og oppover, det er to eller tre til som er rundt 10 mnd. Ingen er på alder med Prima, ho er desidert yngst.

I dag var jeg fast bestemt på å ta flere pauser, gjøre ting i vårt tempo- og gjøre det vi kunne.

Det begynte med teori, helt greit. Så var det inn i hallen, og der var jo alle de kjekke vofsene igjen… Slet litt med å få kontakt i dag.
Vi hadde lineføring( fikk beskjed om at hun gikk for langt vekk fra meg, noe jeg er klar over), sitt og holdt- det var vi ikke inne. Så vi prøvde å gjøre det langs veggen, så vi hvertfall fikk en rett holdt. Dette gikk bra.

Vi tok mye mer pauser i dag, men jeg synes dessverre hun var mer høy i dag, og mer stresset. Men var godt fokusert på å jobbe( eller få godbiter). Så hadde vi sitt og bli- gikk fint to ganger til og med med ryggen til. Så strakk jeg strikken for langt.

Så tok jeg en lengere pause for hun kokte så veldig, vet ikke hvor konstruktiv den pausen var da:) Men vi fikk fjerna den utrolig løse siste hjørnetanna:) Så nå kan vi kanskje leke litt igjen. Ho har vært så øm i munnen at det har hun vegret de siste dagene. Det minner meg på at jeg må lære inn jaktlek.

Vi hadde innkalling, det gikk greit, rotete og kaos men greit:)
Om jeg er fornøyd med egen innsats i dag, delvis. Jeg tok mer pauser, jeg tok mindre økter- allikavel ble hun heit og kokte. Neste gang tror jeg at jeg skal gå helt ut av lokalet litt å lufte henne.
Prima gjorde en kjempeinnsats etter de forutsetninger hun har.
Og siden jeg merker at spøkelsealderen er så vidt kommet litt- så presser jeg henne ikke. Men vi har fremdeles mye å jobbe med når det gjelder attityde og selvkontroll.

Og vi fryder oss over at det er jaktgolden til på kurset:)
Alt i alt en god innsats, fremdeles ting vi kan jobbe med.

Vel hjemme gikk det tålig å roe henne ned, men hun endte i buret da hun tydeligvis ikke klarte det helt selv.
Hun er herlig å trene med, jeg må bare finne de rette knappene å trykke på.

4 kommentarer til “Kurskveld 2”

  1. Her var det også sånn de første gangene på valpekurs, i ca 4 mnd alder! Vi trente egentlig aldri på øvelsene, bare på konseptet kurs: da er det mange uinteressante (høhø) hunder rundt oss, og alt handler om du och jag… det var ikke så lett i starten, men bare du veit hva du vil, så kommer du dit! 🙂 Og det er SYKT digg når du er i mål! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.