Kurskveld igjen

Det er deilig å være på kurs igjen, så jeg storkoser meg. Og Prima koser seg også, hun elsker å bli brukt.

IMG_4234

Må bare si at vi storkoste oss her en kveld, da vi tok en sykkeltur i skogen med fullmånen over oss. Vakkert og trolsk. Det er så deilig med frisk hund, som elsker å bli brukt. Det er så deilig, det er slik jeg vil ha det. Det er så deilig!!!!!!

Men tilbake til kurset. Vi hadde en litt mer gira hund denne gangen, og jeg måtte jobbe mer med fokus og kontakt i dag.  Ellers var hun kjempeflink i ståen, men jeg må jobbe mer med forstyrrelse, helt greit.

Fellesdekken gikk bra, men den ene gangen falt hun over på skinka, brydde meg ikke så mye om det. Hun lå fint, rett og med blikket på meg. Jeg gikk fra uten bånd, og gikk vel 5-7 m unna. Godt fornøyd med den øvelsen.

Så trente vi på lineføring med vendinger, og der fikk vi et lite problem. Hun er med i vendingen, men fua faller ut, og blir ute. En av instruktørene prøvde, men tror ikke vi løste helt den. Noe å tenke på. men jobbet ellers fint.

Jeg hadde pølser, ost og kjøttpudding, og leker- funket fint. Må passe på og variere godbiter. Og det funker best med våte godbiter, bruker kun tørre til rolige øvelser.

Vi hadde også innkalling, og der viste Prima, sin eh pøbel side- neida. Hun er ikke pøbel, det er bare dårlig innlæring. Problemet er at hun kommer i kulefart, og bruker mine ben som stopper- AU.

IMG_4252

Jeg prøvde å stille meg sidelengs i innkallingen, der virket njååååå. Så det må vi jobbe med. Litt usikker på koss jeg skal gå frem akkurat der. For i lavere fart og kortere lengde fungere det utmerket. Fjolle eier som ikke har tatt dette på alvor.

Ellers har vi kost oss med å lære valper å leke, og å lære eiere å leke, noe som ikke er like lett…..

Jeg har også hatt fine folk som kan lufte når mor skal lufte seg på byen:)

men jeg gleder meg til kurs, og føler jeg har mye gøy fremover å glede meg til. Vi nyter våren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.