Kurs med sliten Prima

I dag hadde ikke Prima dagen, merket at hun falt fort ut. Hun var fjern, og ikke så gira som hun pleier. Men vi fikk helt greie øvelser, men det var mye jeg ville pirke på idag, men som jeg droppet da jeg merket hvordan hun var.

Vi hadde lineføring på rekke, med holdt og helomvending- der var hun ikke med i det hele tatt.

Vi hadde fellesdekk og enkelt dekk. Her lå hun rart, og hun har begynt å falle over på skinka igjen. Sliter også med en fin oppsitt, den var treg og labbete.

Heldigvis for Prima hadde vi bare halvt kurs, resten var teori. Og godt var det, da kunne hun ligge i bilen til tante å slappe av. Men hun gjorde ikke det, hun satt i førersete og holdt nøye øye med alle hundene.

Jeg fikk kjadda litt, og gratulert flinke folk som hadde gjort det knallbra på konkurranser i helga. Gøy. Fikk også vite at søsteren Sparkling Champagne gikk kl 3.

Vi hadde teori, om appellmerke, eller bronsemerke til NKK.

Og etter kurset i dag, føler jeg at vi ikke er i mål, men jeg har allikavel lyst til å være så gærn at jeg melder på en konkurranse…….. For Prima kan, eller hvertfall godt over mesteparten. Det er matmor det står på. NERVER, de helvetes NERVENE.

Og bare jeg var på teori kurset så kjente jeg NERVENE. Er det mulig!!!

Vel hjem i bilen sov Prima, og etterpå ville hun bare kose, sånn stille stille stille, som nesten ikke Prima kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.