Lydighets konkurranse på Hove, og masse trening.

Vi var forrige helg, og det var spennende og motiverende å se de mange flinke ekvipasjene.  Det var fint vær, masse fine folk å prate med, og hunder å fotografere. Her er et knippe bilder fra dagen:

IMG_5700

Og denne sjarmerte meg i senk. Navnet er Snap, og han imponerte:) Og jeg er valpesjuk. IMG_5731

Fra fellesdekken i kl 1.Synes det er gøy med så mye forskjellige raser

Det var en fin dag, og Prima oppførte seg bra i buret, og ellers. Veldig gøy at vi traff både moren og søstra til Prima- det måtte jo foreviges med bildet:

IMG_5816

Poecilias Pretty in Pink(Prima), Poecilias Orange Clockwork Orange(Bonus) og Vassruggens Ålgå Mildir (Supra)

Er det ikke fine?

Ellers har vi vært svært aktive i det siste, og det er så gøy. Jeg storkoser meg, men er nesten bekymret for at ikke Prima får nok hvile, men ho er like med.

På søndagen var vi på lang tur med innlagt sykkeltur. På mandag ble det først lydighetstrening med en gruppe, knallgøy og hun fungerte så bra.

Jeg hadde lineføring. Og fikk tips om å belønne korte strekninger, gi godbit og mens hun tygger gi kommando- så en slipper at snuten flyr ned. Og hun fikk noen skikkelige fine strekke.

Fikk også vite at hånden kan ikke holdes i en posisjon- sukk. Jeg har jo jobbet med det, for jeg har jo en hund som ikke liker den hånda i fjeset. Sukk. Men jeg gjør ingenting med det før merketaking- det blir bare dumt. Men greit å vite det.

Ellers hadde jeg innkalling, og det ble bumping over en lav sko- juhu lissom. Da fikk jeg tips om å gå helt tilbake og vise henne inn på plass. Og det fungerte, så her må det bare hjernevaskes over en lav sko. MEN dette er heller ikke noe jeg gjør før merketaking.

Og bare for gøy, så prøvde jeg for første gang hopp over hinder. Og det kunne bare Prima lissom. Ja ha, så greit:)

Og hun lå i fremmed bur i fremmed bil, helt greit.

På kvelden ble det jommen ny trening. Ligge bak i ny bil, jada sier Prima. Ligge i bur gikk fint. Og her fikk jeg kommandering- og jeg kjente på nervene med en gang. Men vi fikk gode ord for lineføringen. Vi fikk også samme beskjed på innkalling, men som sagt det jobber med med senere. Stå under marsj var veldig bra- JIPPI. Kjempefornøyd. Fikk også en fellessitt i 2 min(aldri gjort før) Gikk strålende. Fellesdekk i 2 min- helt supert:)

Var en sliiiiten valpis på kvelden.

Neste dag var vi på lang tur, og så dro vi på rallytrening:)

Og det var en hel kl2 bane, aldri gått slik en bane før. Første gang gikk mor feil, og disket på min et skilt. Andre gangen gikk hun løs, og vi disket på samme skilt- men er ikke noe jeg lærer inn like før merketaking. Og hun gikk så utrolig bra. Knallfornøyd. Og lå knall i buret.

imorres traff vi også to hunder som kanskje kan bli nye turkamerater. En RR og en blandingshund. Prima tok helt av og tok sjarmørbad i råttent grass….uhu.

Idag har hun hatt sjarmøretappe på Assev i dachsundklubben:) Bare kos og klapp.

2 kommentarer til “Lydighets konkurranse på Hove, og masse trening.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.