Tentamen

I dag var siste kursdag før bronsemerke på mandag. Og jeg hadde tenkt å kjøre alle øvelsene, men ha full belønningspott etter hver. Det ble ikke helt slik, vi skulle alle ha en gjennomgang. Og vi skulle ut sist, god tid til å få nerver her altså. Og det var bikkjekaldt!!! Bikkja måtte sitte i en bil, vi lånte litt plass- og synes nok det ble mye venting, så ho var høy når ho endelig kom ut.

Kjente at siden jeg var nervøs så var jeg litt krassere enn normalt. Det tok jeg hardt tak i. Og fikk til en fin attitude etterhvert.

Så var det min tur. På gress(jippi- not).

Tannvis: 10 veldig fornøyd.

Lineføring: 9 ho begynte bra, datt så litt ut på rett strekning, og så kom ho seg godt igjen. At jeg mister all av retningssans- så den lineføringen så litt tjo hei ut.

Dekk fra holdt: Begynte bra, så fikk jeg kommando om å legge ho ned, gav så kommando og merket at noe var helt galt. Hun la seg fra stående. Min ALLER FØRSTE NULL!!!! Resten av øvelsen gikk knallbra.    Jeg tenkte ikke engang at det var noe som kunne skje en gang. Falt meg ikke inn. Jeg fikk så sjokk at jeg ikke engang ble sur eller frustrert.

Stå under marsj: Vi fikk 9 tror jeg. Hun sto greit, stoppet greit( kunne kanskje vært noe kjappere) Sto greit når jeg gikk tilbake, og hadde en fin fvf.

Enkeltdekk i ett min: 9,5? eller 9. Kjapp neddekk, la greit. Pen oppsitt.

Samlet fikk jeg tror jeg: 9.

Så da har jeg fått min første null. Jeg hadde faktisk ikke klart bronsemerket med dette…. det kjenner jeg litt på.  Men det er ikke noe krise. Men jeg kjenner veldig på at klarer jeg ikke bronsemerket til mandag, så tar jeg nok det litt hardt. Jeg føler vi er mer enn gode nok til å klare dette.

Men Prima er ingen maskin, jeg er ei heller. Og nerver spiller inn.

Nå er tanken at jeg ikke trener noe før mandag. Ikke en ting, bare ferie.

For den nullen, er bare nerver eller noe rart- for dette kan vi.

Jeg skal bruke helga til pusteøvelser og mindfulness:)

IMG_5327

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.