Rally

Så er det nye året startet. Så vi har begynt med trening organisert to ganger i uka i hall. Ganske deilig for damer som drar på årene, og er litt frysne:)

Så vi har lydighet to timer med instruktør, og så en annen dag har vi egentrening i rally. Skulle gjerne trent masse mer rally, synes det er fryktelig gøy. Og føler at vi mestrer det litt bedre gang for gang. Spiralen er ikke min superfiende lenger, dog sliter med med annet plukk.

Jeg må også huske på at dette skal være morsomt og gøyalt:). Det hjelper at jeg synes det er veldig gøy. Men jeg må trene mer momenter, og småplukk, unødvendig å få poengtrekk for tull og tøys.

Det jeg sliter mest med er å få en fin førsteomgang- slik som det er på konkurranser. Første omgang er det som regel mye tøys og tull- andre omganger etterpå går så mye bedre. Det må jobbes med. Må legge en plan, men er usikker på hvordan jeg skal gjøre det.

Vet at hun hvertfall trenger mye fysisk før en konkurranse, og mye oppvarming for å kjøre seg litt ned. Det er jo ofte et problem i konkurranser som foregår innendørs, i tillegg til lite plass og publikum tett på.

Noe annet jeg tuller med er båndet, det henger og slenger, eller blir for kort så det nesten blir stramt. Vurderer sterkt å få tak i et veldig tynt og kort line til bruk i både lydighet og rally. Jeg har jo en valpeline. Hm må se hva jeg finner.

Ellers har vi utrolig mye snø her på Sørlandet, og Prima elsker det. Hun blir så utrolig lykkelig, hun bare spruter av glede. Og det er jo så utrolig god mosjon med hopping, og basing i snø. Og Prima er en slik Lars Monsen sjel hun, skal lage stier  snøen selv hun. Oppgåtte løyper er tull.

IMG_2985

Her leker hun med Ginny fra ifjor.

Så vi skal forsette å trene Rally, og kose oss med treningene fremover.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.