Crufts og rally

Crufts har begynt nå, og det er utrolig gøy å sitte å se live fra dette store arrangementet. Jeg har en drøm om en gang å dra til Crufts, dett er stort. Både på agility, utstilling og andre hundesporter.

Nå er det ikke lenge til konkurranse, og jeg føler fremdeles ikke vi er helt klare, ville gjerne hatt den lille siste gangen å øve på. Men vi får bare hive oss i det, jeg vet jo at det er min feil hvis vi disker- og jeg skulle jo øve på å diske.

Men jeg merker at jeg mer og mer klarer å gå en bane med ho, selv om hun er høy. Jeg må bare ha mer klare kommandoer, godt det ikk er stilpoeng i rally. Vi blir en stor gjeng fra klubben som drar, det er jo litt gøy. Jeg håper å få en god opplevelse.Vi trenger litt mer positiv konkurranse,og få en god gøyal tur.

Nå er det tilbake til Crufts:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.