Badebilder og sykkeltur

Heldigvis er varmen gått litt ned, så det er mulig å bevege seg. Varmen liker hverken jeg eller Prima.

Den siste uken har det vært såpass kjølig at en kan ta en kort sykkeltur før varmen blir for intens i morratimene.

Da blir det gjerne en kjapp tur innom en strand eller vann for å kjøle seg ned etter sykleturen.

Prima elsker disse lekene, de kan kastes, de flyter, du kan ha drakamp eller feste et tau i å ha jaktleke. Kommer i pakning på to stk.

Disse morraturene er deilige, lite folk ute, ikke så varmt- og en får starta dagen på en fin måte.

Jeg har gjerne med niste, så jeg spiser gjerne litt mens Prima bader. Eller fjoller i vannet. Bare det er vann, så er gjerne Prima der også.

Noe som igjen er en utfordring på stevner og treninger.

Vi tar gjerne en liten treningsøkt, men Prima synes det er såpass vanskelig at vi holder oss til veldig enkle grunnøvelser. Så er belønningen å få bade igjen.

Ellers har det blitt noen veldig fine skogsturer i det siste, det kryr av mygg, bikkja er full av flått når vi kommer hjem- så jeg er ikke kjempebegeistret for skogen om sommeren. Dessuten er det ikke like koselig å gå med bånd på tur i skogen.

Sånn ser Prima ut nesten 4 år gammel, ho er litt lubben for tida. Jeg må også ta henne til en massør, for det er noe som ikke er helt riktig med bevegelsemønsteret hennes. Men tror ikke det er noe alvorlig, men heftige hunder som Prima kan ofte pådra seg småvondter som sprer seg litt.

Ellers har jeg fått trent ganske masse i det siste, men føler vi står på stedet hvil…usj. Ruta kommer vi liksom ikke videre på, og jeg føler det er mye pirk og nyinnlæring, før vi kan få kommet videre. Godt vi har hele sommeren på oss.

Prima sin kondis må også opp, noe som er litt vanskelig når mesteparten av døgnet er over 14 grader. Da fungerer ikke Prima så godt. Jeg har vurdert å prøve nattsykling, se om det kan fungere bedre- men jeg er et a- menneske- det kan bli tungt. Først må jeg få sjekket henne ut.

 

Vi ønsker dere en god sommer, og håper dere finner på masse gøy. Det har vi store planer om:)

3 kommentarer til “Badebilder og sykkeltur”

    1. Hei
      Den leken er fantastisk, kan brukes til alt. Den er kjøpt hos Kreativ Hund/Catch hundetrening:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.