Hva jeg liker av hundeutstyr

Her er noe av det jeg setter mest pris på som hunde eier, og noe av det utstyret jeg bruker mest.

 

Er veldig glad i Silvershaden min på varme dager, den hjelper faktisk veldig godt. Kjempefornøyd, dog har jeg en som er litt stor, men er greit så kan jeg dele litt med meg:)

Disse collarpuller er et fun. Prima liker en god drakamp av og til, og enda bedre de flyter i vann:) To leker i ett:) Genialt å trene byttelek med da de kommer i pakning på to. Ellers går det mye i ball, og andre leker.

Disse mattene bruker jeg mye i treningen min, både til ruta, stå under marsj, og div andre ting, veldig greie å lette å ha med seg. Vesten er jeg kjempefornøyd med, bruker den veldig mye, herlig med masse lommer.

Flexiband er kjempegreit hvis du bare vet hvor stoppknappen er. Bruker det mye, veldig greit å bruke nå i båndtvangen og når frøkna har løpetid.

Venter på at min nysådde plen blir fin nok til å sette opp slalomen, så jeg får trent litt fremover. Disse pinnene kan også brukes til andre ting.

Veldig glad i magebelte mitt, og er fornøyd med dette, stroppene kan være litt vel intime av og til:) Men det sitter godt, tåler en trøkk. Er dog ikke fornøyd med måten jeg fester båndet på- derfor vil jeg heller ha svivel som magebelte lenger ned har.

Geniale vannkopper, lette å greie å ta med seg. Har flere av de.

Svivelen på dette magebelte foretrekker jeg, da det er hurtigutløsning på det, og er lettere å feste båndet i.

Bruker mye kløv og er glad i alle kløvene mine, dog er nok den jeg bruker mest på langturer- den er fin og sitter godt. Men er omstendelig å ta på og av- mye reimer.

Elsker disse dekkene, og er det eneste som får Prima til å logrer når jeg tar det frem

Er også veldig glad i fitpaws produktene, og har de i bruk jevnt over året. Pop up bur er geniale, tar liten plass, veldig lette og enkle å sette opp(host). Dog tåler de ikke så mye, så ute,  og på stevner bruker jeg gjerne andre stoffbur.

Ja jeg bruker klikker, og det er et av mine viktigste jobbverktøy:)

 

Jeg er veldig glad i seler på Prima, dog sliter jeg som dere vet med å finne seler som sitter godt på Prima, det har jeg ennå ikke funnet.

Ruta er flittig brukt for tida… kan ha noe med at jeg skal snart på stevne…..

Et godt strikkbånd er så viktig, dette liker jeg, lagom langt og god strikk. Dog er det ikke mulig å gå å holde i hånda, kun til bruk ved magebelte.

Dette er noen av de godbitene Prima liker aller best, når hun må ta til takk med tørre godbiter:)

Her var noen av mine utvalgte produkter- har du tips til andre gi gjerne beskjed.

4 kommentarer til “Hva jeg liker av hundeutstyr”

  1. Den silvershaden har jeg titta mye på, men vært usikker på hvor geniale de faktisk er.. kunne kanskje vært en ting når jeg ikke gidder å slå opp teltet på alle stevnene ? mange fine tips her, selv er jeg nok større fan av Togo kløven enn non stop sin, fått ødelagt mye fra dem etter litte granne ?

    1. Jeg er veldig fornøyd med silvershaden min. Den er dyr i innkjøp, og tåler ikke røff behandling- men er veldig greit å ha med. Togo kløv har jeg kikket mye på, men nå har jeg to kløver- så det får holde:)

  2. Hvis du vil ha et godt magebelte, så kikk på baggen. Jeg har hatt mitt i 9 år og er kjempefornøyd! Strikken og utløseren bytter du ved bevoh. Siste jeg kjøpte til mitt belte er utløser med to deler på, slik at jeg kan ha to bånd i. Den er det svivel på, sånn at båndene ikke surrer seg sammen 🙂

    1. Smart skal kikke ekstra på de. Men jeg har hørt at de ikke er like gode i beltedelen, men jeg får kanskje sjekke de ut når det gamle er utslitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.