Ferie

Vi har ferie nå, og det er deilig. Jeg har masse tid til Prima, og masse tid til å bare være sammen og kose oss. Vi har hatt masse fine turer, vi har trent litt- egentlig ganske lite- for vi har ferie:)

Vi har også vært hos fysioteraputen igjen, og Prima er friskemeldt, men under opptrening, kommer tilbake med en fyldigere blogg om det senere.

Vi har også tatt både rabiesvaksinen og vanlig vaksinen, så nå er hun fulldekket. Hun hadde også gått ned i vekt, nå veier hun 22,5 kg, mer vekt skal vekk- og mer muskler skal på:) Det er gøy å trene hund og se forskjellen etterhvert som treningen funker.

Vi skal også snart ha et helgkurs i Lp, det trenger vi… er ikke lenge til konkurranse.

Jeg har også en drøm om å dra på Beast Mode Camp til neste år, jeg synes det virker så utrolig bra og en boost for selvtilliten for både hund og eier. Jeg har også lyst på et kurs med Siv Svendsen igjen, det var virkelig et knallbra og lærerikt kurs. Kunne også trengt et kurs i positiv tenking og konkurransesetting. Jeg har også lyst til å trene agility, og bruks. Og jeg skulle jo trene jakt i høst… hvor skal jeg finne tid til alt??

Prima er som en potet hun kan virkelig brukes til alt, det er meg det står på. Men så lenge vi gjør noe sammen det er viktigst.

Men først en deilig, fin god ferie med gode turer 🙂

Jeg har også kjøpt noe nytt til hundetreningen, som jeg skal lage et innlegg om snart- må bare teste det ut litt mer.

Håper dere også har en fin sommer, og koser dere sammen med bestevennen deres:)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.