Når man bare har lyst til å gi opp

Jeg har vært der en stund… jeg er lei hundetrening, konkurranser og hund.

Er lei av å bli spurt når jeg skal konkurrere, og så: hæ hvorfor skal du ikke gå?

FORDI JEG IKKE HAR LYST!!

Jeg liker ikke å gå konkurranser,og holder meg dermed til et minimum for å klare det jeg har satt som mål.

Så fint at dere like konkurranser, og hiver dere over alt uansett hvordan det går- sånn er ikke jeg.

I går var jeg på trening, og jeg kjedet meg. Jeg synes det var dritt kjedelig… men jeg gjorde det fordi Prima synes det er så gøy. Alt man gjør for hunden liksom….

Så nå har jeg bestemt meg for å være ærlig ovenfor meg selv, og innse at akkurat nå- er jeg drittlei. Og skal få lov til å være det. Jeg trenger ikke trene, jeg trenger ikke å konkurrere, og Prima overlever fint med turer og hjernetrim på andre områder. Sånn ferdig snakka!!

2 kommentarer til “Når man bare har lyst til å gi opp”

  1. Jeg synes også konkurranser er møkk kjedelig, og finner virkelig ikke den entusiasmen så mange andre har. Mange mener at en god hundetrener har mange titler osv å henvise til. Jeg som jobber med hund har kjent litt på det, men jeg er uenig. Det er ikke titlene på lydighetskonkurranser eller hva det enn er snakk om som spiller noen rolle på hvorvidt jeg kan holde kurs i valpetrening og hverdagslydighet – eller hjelpe til med problematferd. Det er utdanning og erfaring. Jeg styrer på med det JEG liker, så lenge hundene mine liker det, og vi er alle fornøyde med det. 🙂

    1. Jeg håper jo forsåvidt jeg får lysta til å trene hund igjen, det var jo derfor jeg skaffet meg den rasen jeg har, for å få en god dugandes treningskamerat. Jeg mener at man skaffer seg hund til det bruk man skal ha… ikke pga utseende eller ren og skjær lyst. Så jeg håper virkelig at jeg får lysta igjen, for ellers er det veldig urettferdig mot den fantastiske hunden jeg har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.