huskeliste til en sliten matmor

PURSUE PERFECTION, hvertfall prøv å gjøre sitt aller beste. Og hvis du ikke klarer det FAIL AGAIN, FAIL BETTER. Dine neste forsøk bør være bedre enn de foregående ellers går du feil vei.BRING THE “A” GAME IN OTHERS, enten det er treningskameraten din, hunden din eller andre utøvere.SACRIFICE TO COMMITMENT du må tørre å satse, være villig å gå glipp av noe hvis du vil oppnå noe.WORK SUPER HARD gi alt, jobb for det du vil oppnå, tren det du må for å oppnå det du vil.LET CHALLENGE DRIVE YOU bli motiver av målet ditt.PERFORM AMAZINGLY vær best forberedt, best trent og vær best når du endelig skal konkurrere.LEARN FROM THE PAST, ta med deg feilene,og vanskelighetene og gjør de bedre, lære deg å ikke gjør de samme feil om igjen. Lær deg å kunne forandre  på ting som ikke fungerer, for å ikke gå i samme fella en gang til.HAVE FUN, læring gjennom lek gjør allting bedre og lettere.SET BOUNDARIES, sett dine egne regler, og finn ut hva du forventer, og hva du tolerer.CREATE THE LIFE YOU WANT, eller lag din egen boble der du trener, konkurrer og gjør som du vil, oppsøk det du vil og jobb for det du vil.TURN YOUR WOUNDS INTO WISDOM, blir du såret, lei deg eller føler deg mislykket- husk følelsen og lær av den. Er det så farlig å føle sånn? var situasjonen så ille som du følte den? Kunne du følte og opptråd annerledes? Kan du la smerten du føler inspirere deg til noe mer, noe annet? YOU BECOME WHAT YOU BELIVE, ha tro på det du gjør, din trening, din måte å konkurrere på fungerer, ha tro på at alt du trener for skal bli noe av.LIVE A THRUTHFUL LIFE, vær ærlig med deg selv, treningsmåtene dine og tør å stå for din måte å trene på. SAY THANK YOU til dine treningskamerater, folk som støtter deg, folk som hjelper deg, og din aller beste treningskamerat hunden din, og si takk til deg selv.DO IT WITH LOVE bruk din godhet i trening, vær kjærlig og tro mot det gode. Godhet skader ikke.LAUGH- tør å le, tør å ha humor og ha det gøy i treningen, tør å le av deg selv- du tør jo å banne å steike, grine over deg selv, tør også å le og smile av deg selv.TURN STRUGGLES INTO TRIUMPHS, la all treningen, alle de timene du har lagt ned på dette lykkes, gjør ditt beste, og lær av dine feil. Sug til deg kunnskap, og lær av andre.LEARN TO SAY NO, vær ærlig mot deg selv, tør å si nei. Nei til dårlig trening, dårlig behandling, nei når du er sliten, nei når noe ikke funker, nei når du ikke vil, nei når du føler dette er feil, nei når nei er på sin plass.READ , WRITE AND LEARN FROM OTHERS, la andre inspirere deg, lære deg, og fortelle deg, ta til deg det du kan. LEARN FROM THE BEST la de som kan det du vil inspirere deg, lær av de og se hvordan de gjør ting.THERE IS NO EXCUSE FOR NOT TRYING i det minste prøv, du lærer av det også.BE WILLING TO TRY AGAIN AND AGAIN ikke gi deg første gang det ikke går, prøv igjen.DONT BE AFRAID TO ASK FOR HELP du lærer av det, og du gir deg selv en sjanse til å bli bedre. PROVE THEM WRONG, hvis du har gjort feil, tren hardere, tren mer og prøv igjen- vis de at du har blitt bedre.USE YOUR TIME WISELY-kvalitet i treningen istedetfor kvantitet. Lær deg smarte måter å trene på.BE HUMBLE ikke skryt, da blir fallhøyden enda større,og du skyver vekk folk som kanskje kunne hjulpet deg. Alltid  vær takknemlig for at du har en hund som er villig til å gjøre alle disse rare tingene sammen med deg.HAVE HEROES ha forbilder, det gjør at du strekker deg litt lenger for å bli som de.MANAGE YOUR EMOTIONS når du er på stevne, treninger eller lignende, pass på din egen oppførsel, og hvordan du lar dine følelser påvirke din oppførsel.DON`T CARE WHAT OTHER SAY ha tro på deg selv, du vet hva du står for.BE DETERMINED hold stø kurs mot målet ditt.HAVE PERSPECTIVE ha delmål og det endelig målet- gjerne bruk en treningsdagbok eller en plan, gjerne for dagen, uken eller måned. Men hva er den endelige drømmen og målet.FIND BALANCE mellom å trene og bare være til, og ikke stresse med målene. Husk å ta pause ellers kan du bli utbrent. Husk å ha det gøy også, ikke bare strekk deg mot målet, husk å kos deg på veien underveis.SHOW THAT YOUR WAYS WORK, at det går fint ann å trene på denne måten og klare ting, la det dere klarer sammen vise at det går ann å trene på en slik måte.BE GRATEFUL for hva dere som team har sammen.BE HUNGRY vær forsett sulten, hvis du blir for “mett”så mister du gnisten.DO IT FOR THE RIGHT REASONS, hvorfor gjør du dette?PRAISE OTHERS vær kjapp med ros, og et godt ord til andre når de gjør noe bra.DO WHAT YOU LOVE, hvis du ikke elsker det, la vær å gjør det. Ikke gjør noe hvis du ikke virkelig vil.LEAVE YOUR COMFORT ZONE det er ikke lett, og det er skummelt.DONT MAKE EXCUSES, og skyld ikke på hunden.

en huskeliste til en litt sliten matmor

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.