Ting og tang jeg ønsker meg…… til jul eller hele året

Først og fremst dette er skrevet med et sarkastisk, humoristisk og på kanten tone- bare så dere vet det- dere som hadde lyst til å bli fornærmet…Kan være dere vil bli fornærmet uansett, det skal dere få lov til….

 

 • Hvis du har en en liten, gneldrete hund(marsvin) så blir jeg lykkelig og glad hvis du kan for et sekund- gjerne flere- faktisk tenke deg å oppføre deg som du har en hund. Og ja det er utrolig nok en stoppeknapp på den rullegreie du holder i… og ja du har tomler som gjør akkurat den jobben- du burde prøve det.
 • Hurra- for en fin hund du har… men la oss være ærlig. Dritt er dritt, og din fine hund driter faktisk ikke finere enn min fine hund. Så siden dritt er dritt, og dritt ikke skal være på min eiendom- hvertfall ikke fra din hund- så PLUKK OPP ETTER DEG
 • Har du hannhund.. ja da kan jeg fortelle deg noe… Det er ikke sjarmerende med piss nedover hele buret til MIN hund. For selv om din hund sikkert er fin, så er piss piss- og i samme kategori som dritt- ja… du tar tegninga???
 • Oi så kjempefint at du går tur med hunden din… det hadde vært enda bedre hvis du faktisk hadde innkalling på hunden din. Altså det som betyr at når du roper på hunden din så kommer den- og ja ikke til meg. Men til deg som faktisk roper på hunden din.
 • Har du prøvd å lære den å komme, men det går ikke?.. Nei- kanskje du må trene litt mer, eller du kan prøve å ha den i bånd( ja det går faktisk. Det er også et ord som heter langline.. google it)(ps: langline og sele)
 • Settere og andre fuglehunder er fine greier det.. men jeg liker hunder som ser ut som de faktisk virker som de aner at de har en eier ett eller annet sted….. eller eiere som faktisk vet hvor fuglehunden deres er( noe som faktisk er et sjelden fenomen)
 • Min hund er min    juvel, din hund er din juvel… nei vi skal ikke lage flere smykker.
 • Jasså sier du det, er det faktisk ikke skatt på valper… og vi kunne splitte pengene 60/40 til deg… for du har hannhunden… ja så klart- vi sier ja til det. NEI VI GJØR JO IKKE DET DA!!!
 • Hei damen vil du hilse på den pene vofsen sier du…. tror ikke det, hun hopper, og er voldsom når hun hilser.. nei hun blir ikke deprimert av å ikke hilse  på deg. Nei, det er ikke dyremishandling å hindre henne i det, nei det er ikke fysisk straff å nekte hunden å hilse. Nei, hun skal ikke hilse… nei……
 • hei sinte damen….. du med søle på buksene dine… du som faktisk ikke høre etter- og du er sur på meg. Jo takk!
 • Heisann hoppsann skal du melde meg til dyrebeskyttelsen… uffda men hvorfor det???? Hun må gå i bånd ja.. uff ja.. ta og ring du.
 • svar til epost fra vilt fremmed: heisann, jeg beklager men pga naturlige problemer er det faktisk helt umulig at min hund kan gi en valp til din datter i tide til julaften. Jeg foreslår at du gir henne en bok om reprodusjon og leser den høyt sammen( du trenger det også)
 • Takk til du fremmed person som vi plutslig møtte, takk for at du sa at hunden min var pen, og at du gjerne vil ha en slik en….. det håper jeg ikke du får- siden du trodde hun var tervueren!

Sånn var godt med en utblåsning!

2 kommentarer til “Ting og tang jeg ønsker meg…… til jul eller hele året”

 1. Jeg ser at jeg slipper en del frustrasjoner ved ikke å eie en hund! Ubetenksomhet gjelder dessverre ikke bare for noen hundeeiere! Det er et kjent fenomen i de fleste miljøer i samfunnet? Spot on! Den beste måten for oss å reagere på er vel å ikke la slike frustrasjoner stjele energi fra meg og deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.