1.søndag i advent

Prima har mesteparten av dagen krøllet seg sammen som en rull i sofan, og sovet vekk adventen- løpetid er harde tider. Hun blir skikkelig slapp når hun har løpetid, og hun blir veldig blond i hodet sitt. Men på fredag fikk jeg en skikkelig god treningsøkt, selv med blonder…..Fikk en god teknisk rallytrening.

Ser at høyreføringen fremdeles trenger mye finpuss, men også at noe har begynt å falle på plass. Det er deilig å kjenne. Kjente også at treningslysten kom pittelitt… men den har forsvunnet igjen.. men var godt å kjenne på den.

Er usikker på hvor mye jeg gidder å trene over jul, om jeg orker å bruke masse penger  på å trene innendørs- særlig når jeg ikke har orket å bruke det jeg har betalt for nå før jul.

Ellers lurer jeg på å et år konkurransefritt- ikke konkurrere på et år- det hørtes deilig ut:)

Jeg får gruble videre i adventen, dere får kose dere:)

PS: hva gir man til en hund som har alt?

Én kommentar til “1.søndag i advent”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.