Julen

To fine venner på julefotografering. Fotografen som tok de endelig bilden var mye flinkere enn meg, så de bildene er bedre. Men det er gøy å ha minner allikavel.
Jula blir ikke rolig i år. Vi skal være hele familien samlet, så vi blir en god gjeng, det blir koselig. Prima skal jo holdes i ro, så det blir nok en del bur på ho. For Prima og lekne unger er ikke en god kombo. 
I dag var vi på siste trening før jul, og siden vi ikke kan trene ble det søksøvelser- og snuppa ble også trøtt av det. Vi tobente var sosiale og spiste godteri- koselig avslutning på en hyggelig treningssamling i høst.Til neste år blir det ikke samme opplegget, så jeg får ikke trent med denne gruppen da. 
Ellers i jula så blir det masse god mat, familie, småturer med Prima, og Grevinnen og Hovmesteren, og tre nøtter til Askepott- herlige tradisjoner. Denne uka blir koselig, en fin måte å lade opp til et nytt år- med mye planer og stevner. Er ikke helt ferdig med å planlegge neste år. 

Jeg bruker adventstida til å nyte ferien, gjøre småting som trengs. Nå snør det og jeg bare nyter at det blir renere og lysere ute. Jeg ser på dårlige julefilmer, spiser alt for mye godt- og tenner masse stearinlys. Prima får småturer, litt kjettingtrekk- hun er i godt humør og vil mye mer enn hun får. Men hun virker bedre- så nå ser jeg lysere på ting.

Så ønsker jeg alle blogglesere en god jul- håper dere får en fantastisk jul med alt dere ønsker dere.

Hilsen E og Prima

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.