Cup og ny sport

I det siste har det jo vært mye fysisk trening på bisken- og det har jeg egentlig syntes har vært helt greit. ER litt lei av konkurrere, trene og ha et mål. Vi har trent litt, men svært lite.

Men så var det cup i LP, og jeg tenkte det hadde jo vært greit å få sett andre mennesker:) Så vi dro, hadde en slags anelse om hvilke øvelser det var, og med null trening innabords så var det null stress og nerver også.

Jeg kjørte ho på tredemølla i ca 25 min for å få ut litt gruff, for jeg hadde vært på jobb hele dagen- og bikkja hadde ligget til lading.

Uten at det hjalp noe særlig, Prima var høy som et hus, og lykkelig som en springfjær. Så jada.

Vi var fire i kl 3, og siden ingen tydligvis kunne reglene inkl dommereren( var jo bare cup) så ble det ganske lattermildt. Men fellesdekken gikk fint, noe snusing.

Fri ved foten var altså så grusom at jeg bare lo. Men pytt pytt jeg gav litt faen, fikk ræva karakter som jeg fortjente.

Neseprøven har vi faktisk trent litt på. Uten at det hjalp. Prima sigla på de fleste pinnene, ryddet litt i pinnene, men kom inn med rett da…

Rundt kon var siste øvelse, og her har jeg byttet kommandoord, i et svakt håp om at det kan fikse øvelsen…. siden jeg fikk 10- så tror jeg det funket. Denne gangen!!

Men sånn fantasisk gjensyn med lydighet var det ikke. Greit å møte folk igjen da:)

Idag har vi prøvd noe helt nytt. Nosework- og det var stas sa Prima.

Og det synes jeg også var stas, og har nå funnet en sport vi kan drive med etter LP.

Prima skjønte kjapt tegningen, og synes det var veldig stas. Dog har vi litt innkjøringsproblemer i visse ting…. som at søk i pappesker fort går over til- fire poter i pappesketriks:)

Men en gøyal sport virker det som det er, gleder meg til å prøve mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.