Aggresjonsproblemer

Jeg har hatt hunder med aggresjonsproblemer før, og det var ikke gøy. Heldigvis har ikke Prima vist noen tendenser i den retningen- matmora derimot…..

Jeg klarer ikke å mobilisere nok krefter eller energi til å ta meg selv i nakken, men jeg klarer fint å være rasende fordi året i år har gått ræva konkurransemessig.

Og jeg vet for faen hvorfor, men det hjelper ikke.

Ser på Funkygine, og ho har et enormt vinnerinstink, desverre er vi nok ganske like der. Hvis jeg føler jeg har en god sjanse til å vinne, så vil jeg for faen meg gjøre mitt beste. Og noen kan nok sitte å le, og synes at både jeg og Funkygine er spett i haue- men det er ikke lett å være oss.

Meldte meg på en konkurranse, men ble nekta å føre opp reell poengsum-fordi folk trodde det var jug. ER det min feil ? (ps: ikke hunderelatert) Da blir jeg forbanna- fordi jeg er god i noe så skal jeg straffes!!!!

Lotteri er heller ikke noe for meg, betale for en liten sjanse til å vinne noe.. WHAT!! Men jeg er med, og er like forbanna hver gang jeg ikke vinner noe. Sånn er det.

Akkurat nå er det vanskelig, den sorte hunden er visst her for å plage meg en stund- det gjør også at jeg mister motivasjon, energi og treningsglede- den gjør ingenting for å minske min enorme konkurranseinstinkt- skikkelig digg.

Så målet mitt for 2020 er å få orden på det. Men akkurat nå er jeg bare sur pga en ræva sesong, og klarer ikke å se det positive i det- at jeg har fått en sunn hund utav det. At jeg kan ta igjen neste år, virker som en umulig oppgave.

Akkurat nå har jeg lyst til å dumpe både NM i Rally, og prøve å få et cert i LP…

Samtidig som jeg sitter å finleser hvor de neste stevnene til neste år skal være. Jeg er så fucka i hodet at det halve kunne vært nok.

Men hvor skal jeg begynne å ta tak i det, først må jeg jo få energi til å gjøre en endring….. føler jeg bare går i ring….

Men først jobbe for mer energi…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.