Ekspedisjonen fortsetter ut 2019

Prima er et mysterie, hun går fra å være tilsynelatende helt frisk, til å være syk uten noe god grunn.

Akkurat nå er hun helt grei, hun har slanket seg, hun har fått mer muskler, og hun har har fin pels. Hun er aktiv, glad og i godt humør.

Fremtiden mot februar 2020 ser lys ut.

Men hun har litt vondt fremdeles her og der, og jeg må stadig passe på kroppen hennes- fysisk på henne er utrolig viktig. Derfor har det blitt mye fysisk i det siste. Og jeg merker at hun har hatt løpetid- hun mister muskelmasse og kondisjon på bare de fire ukene. Så det må vi rette opp. Jeg må virkelig passe på det fysiske med henne, mye mer enn mine forrige hunder. Per nå virker hun ganske fin og i fin form. Nå kommer vinteren det er alltid vanskeligere å holde henne i form. Her må jeg blir enda flinkere til å finne nye måter å trene henne på.

Jeg er også litt rar, for fordi hun er så grå i fjeset, så føler jeg hun er blitt så gammel, og må tas hensyn til. Det er ikke helt riktig, men at hun er blitt mer rolig det siste året er det ingen tvil om. Mer voksen.

Jeg har også i det siste slitt med mye smerter, og den sorte hunden- da blir alt vanskeligere- og det er hardere å gjøre de rette tingene. Men vi kjemper oss mot det.

Så pr nå ser alt bra ut. Det skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke trodde for 9 mnd siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.