influensa og julekalender

Nå er desember kommet, og med den kom visst sola også. Det var deilig- har vært veldig våt her hos oss den siste tiden. Da er det ekstra deilig med solstråler.

Jeg har fått influensa, og fikk etterhvert kreka meg til lege etter å ha ikke fått med meg at det tirsdagen var med i ukedagene. Jeg følte meg dårlig på mandag ettermiddag- “våknet” på onsdag morgen helt i ørska. Husker svært lite- men jeg hadde satt døra i ut hagen på gløtt så Prima har fått gjort sitt- men sulten var ho.

Når jeg er syk, så ligger hun veldig stille, gjerne inntil meg. Og skjelver jeg kraftig så klemmer hun seg tett inntil meg- flinkis.

Ikke noe særlig mas. Det er faktisk verre nå som jeg er litt bedre, og har klart å gi ho en liten luftetur hver dag- da er ho mer på hugget og synes ho burde ha tur hver dag. Takk og lov for friområde rett bak huset.

Jeg hadde jo planer om å lese noe veldig denne måneden, jeg har ikke fått lest mye- og særlig ikke faglitteratur. En må lissom ikke ha feber for å forstå faglitteratur- hvertfall i mitt tilfelle.

Ellers gikk jeg også glipp av et kurs med Siv, det var veldig dumt. Drittlei av å være syk, føler at hele høsten har vært et eneste langt sykdomstilfelle. Nå krysser jeg alt jeg har for at jeg blir frisk til neste kurs i desember.

Jeg har heller ikke fått trent Prima som jeg vil, hverken fysisk eller psykisk. Kjedelig. Håper både kropp og treningslyst sniker seg på snart.

Kos dere i desember, det skal jeg .

Se hvem som fikk årets fineste kalender i år:)

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.