Desember igjen

Prima er godt fornøyd, ho har nå skjønt meningen med livet i desember- kalenderen. Så nå sitter ho spent å venter hver morgen, med litt sånn “herregud kjapp deg nå”pusting…Som regel må den letes opp- det er stas. Matmor har en mer laidback forhold til kalender- NOPE. Men jeg må hvertfall ikke lete den opp. Selv om noen av lukene er litt vanskelige å finne…:)

Ellers har denne desember vært preget av sykdom, og sorte hunder. Prima derimot har vært verdens beste sykepleier, dog litt utålmodig av og til.

Gaven til Prima er innkjøpt, la oss være ærlige- gavene!!

Det blir en ny sele fra Minipina,og det blir noe stas fra Drammen Hundeparke som eies av oppdretter av Prima.

Det blir også noe gøy fra Godbit1.no- herlig utvalg og veldig bra service.

Noe som bringer meg litt over til hvorfor jeg shopper på nett. Jeg får det jeg vil ha, jeg kan bruke så lang tid jeg vil. Jeg trenger ikke å vente på at de som skal ekspedere meg står i privat telefon- og har ALLVERDENS TID. Eller at når jeg spør om noe så aner de ikke hva jeg snakker om. At produktene er inne, eller kan bestilles og ettersendes. Når de som jobber i butikk er mer opptatt av å skravle om den FESTEN de var på i går, enn å få min betaling- VEL da blir det nettet da!!

Så en dag gikk jeg faktisk ut av butikk, uten varer pga de som sto bak disken ikke var så behjelpelige. De mistet en god sum penger den dagen- dumt for de. Jeg fikk varene mine via nettet en uke senere.

Utrolig nok så liker jeg ikke at betjeningen er for interessert heller, det er fin balansegang.

Om jeg synes det er synd at lokalbutikkene ryker, ja. Men kanskje de må ta et lite blikk på hva kundene forventer. Særlig de som er hva jeg kaller nisjebutikker.

Men Prima har det fint. Ho har fått et minimum av mosjon i over to uker nå, kjenner at jeg er litt glad for at hun er blitt 6 år. Dette hadde ikke funket for 3 år siden.

Vekta er fin selv om det har blitt mindre mosjon, jeg har også knepet igjen på maten- og det blir mye matsøk for å holde ho opptatt.

X dog vesten har vært i bruk, og den hjelper- jeg får hjem en hund som er mer sliten etter bruk:)

Snart skal vi på kurs, håper jeg får litt motivasjon da- for den er søndelig laber for tida. Synes det er et ork å trene. Desverre for Prima- som er i helt andre skalaeen for tida. Ho vil bare TRENE TRENE TRENE TRENE!!! Ho liker ikke slike sykdomsavbrekk…

Jeg må også ta noen valg ang neste år, hva vil jeg, hva orker jeg, hva er faktisk viktig. Skal utrede mer om det i neste blogg.

Jeg har også lyttet litt til podcaster mens jeg har vært syk. Og jeg er ikke særlig imponert.

Jeg ser ikke verdien, eller gleden av å høre unge til middeladrene mennesker brette ut privatlivet sitt, ungene sine, partnere sine og sine omgivelser uten å ta hensyn eller bruke skjønn. Det er et språk, og omtale som jeg blir helt matt av. En respektløshet jeg bare sjokkeres over. Det er jo ingen læring overhode i noe av det.

Finnes det podcaster dere ute som faktisk har innhold??

Kos dere videre i desember, jeg skal slutte å raljere nå……………..:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.