Nå er jeg lei!!!

Jeg er lei av å av å ta hensyn, sprite hender hele tiden, passe avstand, passe helse, huske på regler, tenke fornuftig hele tiden. Miste kurs, miste cup, miste konkurranser, miste treningstid, mindre tid med treningsvenner osv- jeg er lei CORONA.

Jeg regner med vi alle er det, og vi er alle i sammen båt. Bortsett fra de som synes at dette bare er tull, og ødelegger for oss andre- så vi må holde oss hjemme, vi må bruke maske, vi må passe på vår livsstil fordi andre ikke gidder. JA jer er lei!!!

Men selv om jeg er lei, så betyr ikke det at jeg gir opp, at jeg gir faen, at jeg driter i omgivelsene mine. Neida, jeg bryr meg om meg selv om mine nærmeste- derfor biter jeg tennna sammen og går videre.

For selv om vi er lei, og slitne så kan vi ikke gi oss. Vi må stå sammen skal vi klare å slå dette viruset.

Jeg har alltid tenkte at det vi burde være redd for er datahacking, et virus som slår ut alt av viktige samfunns oppgaver, som strøm, vann osv. Men det som kom var et virus til mennesker. Vi ble så ytterst sårbare.

Det er skummelt å sårbare vi er, selv om vi skal være på toppen av næringskjeden, og det smarteste på kloden….. et paradoks.

I høst hadde jeg noen planer, som er blitt til veldig få planer…

Jeg droppet lp innetrening, for jeg skal jo ikke konkurrere i lp lenger pga Primas helse… Men noe måtte jeg jo gjøre. Så vi meldte oss på innetrening i Rl.

Pga diverse ting og coronating har det blitt få ganger jeg har vært med, men veldig fin gruppe. Deilig å få trent litt igjen. Prima er helt elektrisk, merker at hun trenger å bli brukt.

Siden NM i år gikk fløyten for min del, satset jeg på 2021. Da var det jo greit å få litt input og kurs av Fredriksen paret, så neste helg skulle det vært kurs- SKULLE. For der kom Covid igjen og ødela!!

Så da ble det ikke noe av det kurset. Cuper ol er avlyst, kjedelig . Men veldig nødvendig. Jeg skjønner det, men kjenner på skuffelsen okke som.

Så siden det har vært masse skuffelser i det siste, så har jeg og Prima funnet ut, at siden Covid ødelegger alt for oss- så driter vi fullt i regler.

Vi har begynt på julekalender!!! Som er mer enn trøstekalender kaller vi den. Og det tok to dager, før Prima ble vant til det- så hver kveld blir jeg prompt minnet på at det er tids for kalender:)

Eller har det blitt mer matleker til Prima, og andre ting vi prøver å holde på med.

I går fikk vi en kjempefin tur ut, og vi fikk trent litt LP og Nosework- i dag blir det hviledag,vi er ikke vant til slike aktive dager lengre:)

Vi klarer å slå dette viruset visst vi står sammen, og følger reglene. Pust, alt vil bli bra. Vi får gjøre det beste utav situasjonen, og drømme om 2021 som vi håper er Covid fri:)

KOS dere videre, pass på dere selv:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.