Minirallykurs

Siden livet har vært uggent i det siste, så hjalp det jo ikke at kurset til Fredriksen ble avlyst. Noe som jeg etterhvert hadde gledet meg til, og så ble det avlyst.

Corona, ustabilt på jobb, lite trening og konkurranser, og kanskje en syk hund…. ho er hvertfall ikke i toppform.

Så jeg hadde tenkt å bare ligge på sofan, se Blacklist og synes synd på meg selv.

Men så satt klubben opp et lite minikurs for oss instruktører, så da heiv jeg meg på- visste at Prima kom til å sette pris på det.

Så idag har vi hatt fire timer i hallen med instruktørhjelp innen rally.

Det var ganske deilig å bare se folk igjen, andre hunder og få trene litt. Prima var i hundre, eller enda mer… men ho ble kjempelykkelig for å få trene litt. Bare være med, ho storkoste seg. Da er det verdt det. Selv om jeg sjøl var bare sliten og tom.

Vi fikk hjelp til, sjokk. Rygging. Og det viser seg jo som så ofte før, vi har slurvet med grunnarbeidet, so back to the basic. Litt kjedelig, men da har vi hvertfall noe å pusle med i disse mørke kveldene.

Ellers så hadde vi sidebytter, der er ho veldig flink, men slurver så vi får FK. Det må vi også jobbe videre med, og få en mye mer stabil øvelse.

Men alt i alt var det en fin liten kursøkt. Så får vi se hvordan livet går videre- alt føles litt mørkt for tiden.

Da er det godt at noen er flinke til å dra meg ut på tur, og får meg ut i frisk luft. Selv om det er mørkt, regner og er litt småkaldt- det hjelper.

Håper dere alle har det bra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.