Utfordringer i båndtvangstiden

I disse dager som vi må ha vofsen i bånd, er det viktig å få trent forskjellig. For min del så blir det mye trekk, for det blir mye å gå tur i magebelte, greit og enkelt. Men jeg skal nå begynne sykkelsesongen, det er en kjempegrei måte å trene de på.

Jeg prøver også å gå turer i sele, og flexi line(jada jeg vet) så ho får gå der ho selv vil, snuse og få dille i sitt tempo.

Jeg kjører også kjettingtrekk, da ikke så lang tur og jevnt tempo. Prima er et arbeidsjern, og vil gjerne mer og fortere hele tiden. Det mye bedre og tyngre å gå rolig. Det synes Prima er kjedelig…

Prima i jobbmodus:)

Jeg prøver også få inn litt hodetrening, godteri/middagleting. Vi kan også balansere på stokker, stein el.

Genialt både for leting og balanse. Det er også god trening å gå i terrenget i rolig gange.

Bading er jo genial form for mosjon. Det kan variereres i det uendelige. Med vassing i forskjellige høye og fart, svømming, apportering, med vekt osv. Dette er Prima sin absolutte favoritt måte å mosjonere på:) Vi gleder oss til det blir litt varmere i vannet:)

Knallurt å trene på å være i ro i tur også- og det er noe jeg skal trene masse på med neste hund. Dette er Prima sin absolutte verste øvelse, og ho er ikke flink i det. Når vi er på hengekøyetur, så roer ho seg ikke, det graves, gnages og herpes i stor stil. Kjempekjedelig. Men da vet jeg det til neste hund.

Og det blir jo alltid litt trening på å posere foran kamera:)

og mens hunden kjeder seg mens den står bundet, finner de tobente på ting som dette:)

Så ut å kos dere, tida fremover er helt herlig. Vær kreative, og finn på nye ting med vofsen. Gi gjerne tips til ting jeg kan gjøre:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.