Rampestreker og hyss

Prima her, vi må ha en liten alvorsprat. For dere må jo få min side av saken, det er bare rett og riktig. Først og fremst, så vil jeg bare si at jeg er uskyldig. Og for det andre, kaller du noen for en rampeslamp- så blir man rampeslamp. Muttern mener at jeg er blitt sær, sta og gammel. Men jeg mener at hun gir utydelige beskjeder, og forventer at jeg kan lese tanker!!

For altså jeg mente å hente den dummyen som muttern ba meg apportere( ho er så lat, gidder ikke hente sjøl), men så fikk jeg øye på en kattejævel inni busken.. og da lar man instinktene styre eller noe sånt….. Mutteren blei sånn støgg i tryne, og brølte som en styrmann( det her hun mener jeg ikke hører, jeg hørta jeg…men jeg var littegranne opptatt kan du si)…. Den kattejævelen var mye større sånn close up, så vi ble enige om at vi overså hverandre… greit det lizzom. Og bare for å få det MED, jeg tok med dummyen på vei tilbake til den mugne mora mi…. blei ho glad- NEI!!!

Det er her jeg føler det mangler litt empati og selvrefleksjon fra mutterns side…..

Her forleden så skulle vi trene, det synes jeg er gøy. Muttern klikker, og jeg får nam. Ganske enkelt skulle enn tro- men det er jo reine iq testen for mutteren…For lite klikk og godbit, og man kan jo vise litt entusiasme…..

Vi skulle trene innkalling, det betyr visstnok at jeg skal løpe fort mot muttern, og sitte pent.(jeg satt kanskje bak mutteren, ) JEG GJORDE DET, og så blei ho teit igjen… sa at sånn skal det ikke være…kanskje du er elendig til å tegne og forklare.

Muttern tok til vettet, og tegnet og forklarte- og gav meg masse nam. Sånn skal det være, rett skal være rett- ho kan læres opp ho muttern. Desverre fikk ho jo hukommelstap rett etterpå, og gjentok feilen fra første forsøk. …. Da blir en jo rett og slett litt sliten…. trening er slitsomt.

Burde kanskje gå et kurs med muttern det pleier å hjelpe, ho trenger en dytt av og til.

Muttern mener også at jeg burde gå fint i bånd… jada MASA!!! Jisses, det er vår i luften, sand under potene og kjekke hannbikkjer å se på.. hvem bryr seg lizzom…

Så muttern er ganske slitsom for tida… og nå har ho for seg at vi skal trene på ro når vi er på tur. MOAHAHAHAAHAH- det skal vi nok se på- hilsen rampeslampen Prima

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.