Rally 2023

Galskap eller moro??

Vi har fått nye regler, nye skilt, så veldig mye nytt å forholde oss til.

Jeg kan med en gang si at for min egen del, er det vanskelig. Jeg synes skilta er vanskelige, de har nye skilt, de har ny layout, de har nye regler og jeg sliter med å henge med, få alt med meg, og skjønne alt dette nye.

Det har vært mye momentlæring i det siste, og det har jo gått utover banetrening- for det trengs det også. Og jeg må jo på ny føles det som, lære å gå baner, rette linjer og lage flyt i banen. Og der er det store hinderet, flyten mangler. Det blir pusting, forvirra blikk og blondinehjerne i overgir ute i banen. Hjelper ikke at Prima ikke har nok banetreningi beina, og har hyperfokus på alt annet og klenger som en mygg.

Bortsett fra det så synes gamle mor på snart 10 at det er topp å lære nye ting. Og har storkost seg i det siste, så gamle bikkjeskinn kan lære seg nye ting. Og det går mye kjappere for Prima enn for undertegnede.

Kan jo si med en gang at vi absolutt ikke er klare for konkurranse, og for dere som kjenner meg så er det en grusom situasjon. Idag våknet jeg, og var sekunder unna å sende mail til klubben som holder stevnet at jeg trekker meg.

Jeg har fæle drømmer, stresser med det på dagtid, er sur og irritabel for jeg føler meg ikke klar og blir bare sur på tanken at vi skal drite oss ut i ringen…Og ja det er lov å føle slik, det er lov å ha slike tanker- det viktigste er hva vi gjør med de.

Men så var det noe med at dette kanskje er Prima sitt siste år som aktiv, så vi skal ha det gøy, være sosiale og bare kose oss med all galskapen- det høres så fint ut på papir, inni hodet mitt- helt til hodet mitt med konkurransegenet bare. WHAT THE FUCK?????

Så sitter man her da, med stress utav ørene, dårlig nattesøvn- og må finne en vei å kunne fungere på. For Prima synes livet er kult, det er jo godteri konstant for tida….

Og midt oppi alt dette så skal jeg fungere sånn ellers???? Its hard to be a human….. just sayin

Hva jeg ellers synes om nye skilt og regler, pr nå er det litt elsk hat forhold for å si det mildt. Jeg synes det er gøy med nye skilt, men hva faen da…… sier hjernen min når synkronvenstre skal utføres på høyre…

At jeg ikke skjønner poenget med tilgjenglighets test i kl 3 og oppover er noe jeg stusser på, og det er flere ting. Men sånn er reglene, sånn er livet fra nå av. Så er et bare å adlyde. Så skal det sies, at Prima er lydigere og flinkere til å høre etter enn den tobente… så får vi se da.

Pr 1 februar ca 12.17 har jeg ikke trekt meg fra stevnet- så får vi se om jeg kommer meg helskinnet frem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.