2 kommentarer til “Ut på tur alltid gøy”

  1. Du for noen fantastiske bilder du har lagt ut her. Er du fotograf av yrke? Det er ikke helt enkelt å fotografere dyr er min erfaring. Får jeg ta to til mitt album på iPaden som heter “Hunder” ? Det er ett med de fire hundene på brygga og ett av den minste hunden på en stein. Hva slags hund er det? Siste bildet, er det Prima under håndkleet?

    Din unge hund har allerede så mange venner og går så godt sammen med andre hunder ser det ut som. Det har aldri min hund gjort så jeg er litt fasinert av dette på bloggen din.

    1. Hei og Tusen takk, så utrolig gøy å høre at du liker bildene mine. Jeg er ikke utdannet eller jobber som fotograf, jeg har bare øvd i flere år. Du må gjerne ta bildene, men husk fotograf eller link til bloggen hvis de brukes noen sted. Den lille hunden er en terrierblanding som heter SOL. Siste bildet er en veldig sliten Prima under et håndkle:)
      Jeg er veldig opptatt av at hunden min skal være sosial, og ha et gøyalt hundeliv- jeg tror hundevenner er en del av det. Nå er hun ennå ung, og kan formes så da er det mest mulig erfaring som teller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.